Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Διασυλλόγική Κίνηση Καβάλας Υπέρ των Προσφύγων ...η συνέχεια.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.... να συγκεντρώνουμε: Νεράκια, μωρομάντηλα, παστέλια, σταφίδες, ξηρούς καρπούς ανάλατους, μπισκοτάκια, κρουασάν, λούτρινα μικρά κουκλάκια!!! Μικρές τσάντες με τα παραπάνω είδη πρώτης ανάγκης θα προσφέρουμε σε όλες τις μητέρες με παιδιά που διέρχονται από την πόλη μας και φτάνουν εδώ με τα δρομολόγια από τα νησιά.
Οι σύλλογοι και φορείς: το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κυριών Καβάλας «Ο Άγιος Νέστωρ», οι Παραμυθάδες, ο σύλλογος «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων,
ο Σύλλογος Εβριτών Καβάλας, το 2ο Σύστημα Προσκόπων, οι διαδικτυακές ομάδες Παληού, οι Φίλοι αυτοκινήτου Καβάλας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Καβάλας της ΠΑΜ-Θ., οι Σαμαρίτες του Ελλην. Ερυθρού Σταυρού , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ιχνηλάτες" συνεχίζουμε τη διασυλλογική κίνηση υποστήριξη προσφύγων.
Ήδη ετοιμάσαμε τις τσάντες για την αποψινή άφιξη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί αύριο θα φτάσουν στην Καβάλα και 120 τσάντες με τα είδη που ζητάμε από εθελοντές από τη Δράμα.
Θα μας βρίσκετε σε πρώτη φάση στο φουαγιέ της Π.Ε. Καβάλας κάθε πρωί από 10.00π.μ. μέχρι 12.00μ.μ. Αν υπάρξει και κάποιο απογευματινό θα ενημερώσουμε έγκαιρα.


Τηλ επικοινωνίας 2510-232211 και κινητό 6947938757.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου